Nieuwsbrief

Keizer Kwartaal

In 100 dagen een verdubbeling van je winst. Maatwerk 1:1 coaching om jouw online business en privé leven meetbaar te verbeteren. 

DOE DE IMPERIUM INTAKE
SKIN IN THE GAME
De garantie is meetbaar resultaat in je nettowinst en in je privé leven. Altijd, anders ontvang je jouw volledige investering terug.
TRACK RECORD
Ik ben mede-organisator van De Nieuwe Lichting, persoonlijk opgeleid door Tibor Olgers en heb 50+ ondernemers gecoacht in 4 jaar tijd.
EXCLUSIEVE AANDACHT
Mijn coaching is maatwerk, daarom neem ik maximaal 2 klanten per maand aan. De eerste sessie is fysiek en we hebben bijna dagelijks contact.

Het probleem

De meeste online ondernemers lopen vast als ze de stap willen maken van ‘een leuk inkomen’ naar een echt duurzaam, gezond bedrijf. Ze missen de kennis en persoonlijke begeleiding hierbij, omdat ze dit nooit is meegegeven in vorige cursussen of coaching.

Misschien mis je momenteel structuur in de verschillende producten die je aanbiedt, jouw team of daarnaast in je persoonlijke leven. Zolang je geen zelfopgelegde kaders hebt, zul je nooit de vrijheid ervaren waar je nu naar verlangt.

Of je mist een kloppende zakelijke strategie, zodat je efficiënt je jaarlijkse targets in je bedrijf kunt behalen. Dit is de helderheid om van je huidige situatie naar jouw Goede Leven te gaan.

Het is ook mogelijk dat je op zakelijk gebied momenteel alles op orde hebt. En ondanks het online succes op dit vlak, merk je in je offline leven een gevoel van leegte. Je mist het hebben van een echte missie of je hebt gedoe met je gezondheid, relaties of gemoedstoestand. 

De oplossing

100 dagen lang intensieve privé en business coaching waarin je met mij persoonlijk aan de bak gaat. Op zakelijk vlak creëren we een nieuwe zakelijke strategie en scherpen we je structuur aan.

Daarnaast zorgen we voor een metamorfose van jou als mens. Ik kijk eerlijk naar je gedrag, relaties, gezondheid en beperkende geloofsovertuigingen. Zakelijk succes is te allen tijde een weerspiegeling van jou als mens, hoe je één ding is hoe je alles doet in het leven.

Keizer Kwartaal: de plek waar jij in 100 dagen je bedrijf én persoonlijke leven verandert.
Mits jij zelf ook het benodigde werk erin stopt. 

Het Keizer Kwartaal

Wat krijg je:
 • 1x fysieke kantoorsessie kick-off van 3 uur 
 • Om de week een online 1:1 coach sessie 
 • 100 dagen lang toegang tot mijn Whatsapp 
 • Wekelijkse accountability check-in van je KPI’s
Wat er af is na het kwartaal:
 • Een aangescherpte, winstgevende waardepropositie
 • Jouw communicatie canvas met een messcherpe pitch 
 • Het product eco-systeem voor meer winst 
 • Branding: tover jouw klanten om tot fans 
 • Briefing: één meetbaar doel met wekelijkse KPI’s 
 • Structuur en orde in je team met elk meetbare targets
 • Zakelijke strategie: voor sales, marketing en financiën
 • Metamorfose als mens: eerlijke coaching van je karakter 

Locatie: Haarlem + Zoom
Investering: €4000 ex. btw.
Plekken: 3 per maand (vol is vol)

Persoonlijke begeleiding en track-record

Wie is jouw coach?
Jeff Jeroense
Ik ben oprichter van Imperium Coach. 4 jaar geleden had ik zelf een online bedrijf,  o.a. een online marketing bureau gespecialiseerd in adverteren en later een creative content bedrijf. 

In 2020 werd ik zes maanden lang persoonlijk opgeleid door business coach Tibor Olgers en Mark Soons. Tot vandaag de dag zijn ze nog steeds mijn mentoren.

Daarnaast ben ik mede-organisator van een tweede bedrijf De Nieuwe Lichting. Hier leren we jongeren alles wat ze op school hadden moeten leren, door de top van Nederland op ieder vlak voor de groep te brengen. Dit zal binnen 5 jaar het nummer 1 alternatief voor het schoolsysteem worden. 

De afgelopen jaren heb ik tientallen mannelijke online ondernemers 1:1 gecoacht naar meer nettowinst, meer rust en een gelukkiger privé leven.

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram