Nieuwsbrief

DE SENAAT

Ontdek binnen 1.5 uur hoe je van Q4 jouw meest winstgevende kwartaal maakt (en hoe ChatGPT jou nooit vervangt). Live Zoom training voor ondernemers. Datum: 14 oktober 10u - 11:30.

BOEK DEZE TRAINING
WAARDE
Geen tijdverspillend levensverhaal. Je ontvangt alleen waardevolle zakelijke inhoud die je na afloop direct kunt toepassen in je bedrijf. 
SPECIFIEK
Deze stof is voor ondernemers die minimaal 2k/maand omzet draaien. Als je interesse hebt in coaching, kun je na de training blijven hangen.
ERVARING
Binnen 3 jaar 70+ online dienstverleners naar meetbaar meer winst geholpen. Hiervoor 5 jaar lang zelf online ondernemer.

Voor wie?

Deze training is voor mannelijke online dienstverleners die minimaal 2k/maand omzet draaien. En die zakelijk willen schalen, maar de juiste strategie missen.

Leer de systemen die ervaren, succesvolle ondernemers gebruiken om hun bedrijf te groeien. En belangrijker: op een duurzame manier. 

Alleen zo zal AI je niet vervangen.

Je bent op deze pagina gekomen omdat je waarschijnlijk nog niet tevreden bent met waar je nu staat. En door o.a. de opkomst van ChatGPT, zullen steeds meer banen en ondernemers vervangen worden. Een robot die dingen sneller, beter en tegenwoordig zelfs creatiever kan.

Je weet wat je zakelijk wilt, maar je mist een ijzersterke strategie en het overzicht om het ook duurzaam te bereiken. Hard werken kan jij wel, dat is niet het probleem.

In deze korte training geef ik je alle handvaten mee hoe je in 2023 van jouw online bedrijf een imperium gaat maken. En dat jouw bedrijf onvervangbaar wordt in een wereld van robotisering.

Waarom wil je hier bij zijn? Omdat je bij de meeste guru's in Nederland oppervlakkig, niet-werkend advies krijgt. En dat is waar ik me onderscheid. Je krijgt concreet en competent advies voor direct meer winst in je bedrijf. 
boek de training
Online Coaching klant Jaap
Jaap van Meyvogel
“In de afgelopen weken hebben we drastische veranderingen kunnen maken. Privé heb ik mijn gewoontes aan kunnen passen, meer helderheid gekregen en concrete doelen gesteld. Zakelijk zie ik resultaten terug in mijn bedrijf die ik voor het traject niet behaalde. Elke fase die ik nodig had om verder te kunnen schalen werd hierin door Jeff besproken. Ik had enkel mijn persoonlijke ervaring met je delen, maar raad je aan dit 3-maandse coachingstraject als online ondernemer te volgen.”
Wiel Lintjes review
Wiel Lintjes
"Eerlijk, integer en resultaatgericht, dat zijn de 3 woorden waar ik bij Jeff als eerste aan moet denken. Jeff heeft me geholpen meer aan meer richting, structuur en focus binnen mijn bedrijf (online marketingbureau) én persoonlijke leven. Dat gaf al snel meer overzicht en rust. Ik ben me veel meer gaan focussen op de dingen die me daadwerkelijk vooruit helpen. Dit uitte zich in dat ik binnen enkele maanden van nauwelijks tot meer dan 45 salesgesprekken kwam."
Senaat
De Senaat.
Toen 2 eeuwen geleden het Romeinse Rijk domineerde, was er één groep die de keizer van advies voorzag. Dit was de Senaat. Een groep intelligente mannen die strategisch nadachten en wijs advies gaven. Zodat de keizer zijn imperium nog groter kon maken en zichzelf in het proces niet verloor. Dit is wat je bij het Strategisch Senaat krijgt. Jij bent de keizer en ik voorzie je van het advies zodat jouw bedrijf en jijzelf nog grootser zullen worden.

Aan het eind van deze training heb je de volgende dingen ontdekt: 

  • De meest gemaakte fout waarom 90% van de online ondernemers over 3 jaar door AI niet meer bestaat.
  • Hoe je binnen no-time in jouw industrie een klein, loyaal publiek opbouwt (én die je producten ook koopt)
  • Welk ene systeem de top toepast om van hun klanten fans te maken en ze daarna jarenlang te behouden.
  • Hoe je een messcherpe pitch opstelt waarbij elk woord je potentiële klanten raakt in plaats van afstoot.
  • De allergrootste tip voor direct meer structuur in je dagen, zowel zakelijk als persoonlijk. 
Datum: 14 oktober 10:00 - 11:30
Deelnemers: Max. 10 deelnemers
Locatie: Achter je computer
Investering: €1 excl. BTW
KOOP DEZE TRAINING
menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram