Nog een aantal plekken beschikbaar

BOEK HIER JE KENNISMAKINGSGESPREK:

Ben jij op zoek naar de volgende stap met je onderneming? Boek vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we of we een match zijn!

IK BEN AL HEEL DRUK, HOEVEEL TIJD GAAT DIT ME KOSTEN?

Ik snap dat je als ondernemer druk bent. We hebben dit traject zo ingericht, dat jij hier maximaal 3-5 uur per week mee bezig bent. En de acties waar jij mee aan de slag gaat, zullen zorgen voor meer leads en klanten.

HOEVEEL BEGELEIDING ONTVANG IK TIJDENS HET TRAJECT?

Whatever it takes. Wij als team staan 6 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons altijd een chatbericht sturen, naast alle andere 1:1 coach sessies die je al krijgt. Onze nummer 1 focus is resultaat, hoeveel begeleiding en werk er ook maar voor nodig is.

KAN IK MET EEN ‘4 HOUR WORK WEEK’ EEN SUCCESVOL BEDRIJF BOUWEN?

Nee, dan moet je ons niet bellen. Wij geloven niet in ‘snel rijk worden’ met een paar uur per week werken. Zelf maken wij ook lange dagen en zijn we gek op ons werk. We werken exclusief met klanten die goed zijn in wat ze doen en hoge werkethos hebben.

WAT IS HET GROOTSTE VOORDEEL VAN JULLIE TRAJECT?

Snelheid. Je kunt op 2 manieren in het leven investeren: met jouw geld of met jouw tijd. Geld wordt iedere dag weer bijgedrukt, maar tijd is schaars en ons waardevolste bezit. Wanneer je bij ons aan de slag gaat met coaching, versnel je de groei van jouw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en 150+ ondernemers geholpen te bereiken wat jij nu wilt bereiken.

WAT VOOR GARANTIE HEB IK?

Bij ons geen loze beloftes. Tijdens het traject verdien je minstens één keer de investering extra terug. En zo niet, begeleiden we je net zo lang totdat het is bereikt.