ONZE MISSIE:

"Onze missie is om zo veel mogelijk integere vakmensen te helpen een betere ondernemer te worden. Zodat zij 10x meer zichtbaar zijn, 10x meer klanten krijgen en zo 10x meer impact kunnen maken."

Jeff Jeroense

HET VERHAAL...

In juli 2018 startte ik mijn eerste bedrijf, een marketing gespecialiseerd in betaald adverteren. Ik herinner me nog goed hoe het was om dagelijks potentiële klanten koud op te bellen, de eerste social media posts te schrijven, klanten te onboarden en alle uitdagingen die er aan het begin bij horen.

Een jaar later besloot ik met mijn bedrijf een meer creatieve richting op te slaan: van adverteren naar videomarketing. Ik vond meer passie in het filmen en editen, dan enkel advertenties voor klanten op te zetten. Na een half jaar werkte ik met sportscholen, bedrijven zoals Trimble en BN’ers zoals Michael Pilarczyk.

Eind 2019 begon ik voor meer bekende coaches te werken als videograaf en ontdekte hoe interessant ik ook andere aspecten van hun bedrijf vond. Naast videomarketing begon ik ook funnels, e-mail marketing en de community software te bouwen. Langzamerhand groeide ik in de rol van Community Manager en coach voor beginners vragen. En op dat punt, ontdekte ik mijn passie en obsessie voor coaching: mensen op zakelijk en gedragsniveau te transformeren.  


Mid 2020 verliet ik de educatie bedrijven en ging ik zelfstandig aan de slag als mindset coach. Ik groeide dit snel uit tot een volle (online) praktijk en hielp 50+ online ondernemers 1-1 met het transformeren van hun mindset (en daarmee hun bedrijf).

In datzelfde jaar volgde ik een mentorschap van 6 maanden onder business coach Tibor Olgers van tibor.nl en hielp ik bij de start van De Nieuwe Lichting. Hierin als mede-organisator, het opzetten van de back-end, schrijven van de social posts en het coachen van 120+ jongeren via groepscoaching.

Vanaf 2021 ontstond Imperium Coach. De plek om coaches en dienstverleners te helpen hun bedrijf op te schalen met meer structuur, winst en vrijheid. Ik heb nu meer dan 150+ ondernemers 1:1 gecoacht met resultaat, alle cases zijn onder ‘Reviews’ te vinden.

WIL JIJ JE BEDRIJF GROEIEN?