SUCCESVERHALEN

De afgelopen jaren hebben we met 150+ ondernemers gewerkt. Bekijk de succesverhalen hieronder.

Vermogensplanner & ondernemer

THIJS VERLANGEN

Thijs verlangen, vermogensplanner en oprichter Verlangen Finance. Begeleidt klanten 1-op-1, faciliteert de groepsdagen, heeft de leeromgeving Project Kennis gemaakt en is het gezicht van Verlangen Finance door de vele podcasts waarin hij is verschenen.

Peak Performance Coach

JORN KIRKELS

Jorn is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers om topprestaties te bereiken door hun gezondheid te optimaliseren met behulp van data. Samen met zijn mede-oprichter Billy Harris heeft hij Peak Health System opgericht, dat ondernemers helpt om topprestaties te bereiken door hun gezondheid te optimaliseren.

Coach & Consultant

ALVINHO DE SOUSA

Alvinho is marketing coach/consultant voor solo-ondernemers en MKB bedrijven.

Videograaf

TIJN GROENEWOUD

Tijn is eigenaar van Montlium Media en helpt ondernemers online een podium te geven door videocontent. Hierbij ontzorgt hij de ondernemer.

Relatietherapeut

DIRK DELISSE

Dirk helpt ambitieuze singles en stellen met zijn 1 op 1 maatwerk trajecten met het begrijpen van belemmeringen en het overwinnen hiervan voor een gezonde stabiele relatie.

Ondernemer & Online Marketeer

LUKE VAN STEENDEREN

Luke helpt coaches om meer ideale klanten aan te trekken met ads & funnels.

REVIEWS

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt aan mooie resultaten.

Koen Stam

⭐⭐⭐⭐⭐

Van €0.- naar €4.500 per maand. Dit is voor sommige ondernemers niet zo veel, maar ik was net gestopt met mijn oude bedrijf en had veel mentale blokkades. Die weerhielden mij om verder te denken, sneller te groeien en dichter bij mij doelen te komen. Jeff heeft ervoor gezorgd dit te realiseren.

Menno Stekelenburg

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik schrijf dit niet omdat ik alleen een vriend van Jeff ben maar ook lange tijd coachee ben geweest.Ik heb een mastermind traject gevolgd en ben zowel door Jorn als door Jeff uitstekend geholpen. De groep jongens die was verzameld + de support was immens. Concrete resultaten, heel simpel:Zakelijk meer richting, privé meer controle op je dagen, en als we het gaan hebben over het gehele plaatje: gezonde relaties zowel zakelijk als privé. Dat is is mijn optiek het belangrijkste. Ik zou Jeff aan iedereen aanraden. In welke fase je ook zit. Hij helpt je naar het volgende niveau.

Koen Stam

⭐⭐⭐⭐⭐

Van €0.- naar €4.500 per maand. Dit is voor sommige ondernemers niet zo veel, maar ik was net gestopt met mijn oude bedrijf en had veel mentale blokkades. Die weerhielden mij om verder te denken, sneller te groeien en dichter bij mij doelen te komen. Jeff heeft ervoor gezorgd dit te realiseren.

Jorn Kirkels

‍⭐⭐⭐⭐⭐

In 2021 hebben we tijdens de business coaching samen een nieuwe richting bepaald; dit werd health & performance coaching als propositie. Sindsdien is mijn bedrijf in veelvoud gegroeid.

Wouter Stegeman

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Top coach op het gebied van structuur, strategie en meer winst maken. Jeff doet er alles aan om jou te laten groeien als klant. Ik heb echt enorm veel van hem geleerd en ben hem ontzettend dankbaar

David 
Wunderink

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Structuur, ritme en inzicht is waar Jeff met je aan werkt. Niet alleen maar pushen om zakelijk meer te doen, maar ook inzicht in je patronen en waarom je doet wat je doet. Fijne rustige en betrouwbare coach die ook doortastend kan zijn!

Suroesh Jazayeri

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Jeff is een competente coach die weet wat hij doet. Hij luistert goed en sluit zijn training/coaching daar op aan. Hij weet hoe je moet groeien als ondernemer dus wanneer dat je ambitie is dan moet je bij hem zijn!

Bas van Lieshout

‍⭐⭐⭐⭐⭐

De afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Jeff. Jeff is een authentieke, zuivere en oprechte professional die weet waar hij het over heeft. Hij behaalt mooie resultaten op het gebied van winst, productiviteit en zingeving voor zijn klanten (zie ook zijn klant interviews op Youtube).Mij heeft hij onder andere geholpen om scherp te blijven en meer zingeving uit mijn werk te halen. Dat beviel zo goed dat ik mij inmiddels ook heb aangesloten bij zijn Mastermind groep. Dus ben je een online ondernemer en op zoek naar een zuivere coach die je écht verder helpt? Dan zou ik Jeff zeker aanraden.

Claire Babai

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb Jeff ingehuurd om een masterclass over richting, orde en structuur te geven voor mijn klanten. Ze hadden van mij al meerdere masterclasses gehad over dit onderwerp en Jeff inspireerde mij al een behoorlijke tijd via Instagram. Dit was geen slechte zet: tot op de dag van vandaag scrollen (nieuwe) klanten terug in mijn online academy, om de masterclass te bekijken en de opdrachten er nog eens bij te pakken. De masterclass bestond zowel uit een theoretisch als een praktisch stuk, wat gedurende het jaar gebruikt kan worden. Naast de enorme bak aan kennis die Jeff heeft, is het ook gewoon een fantastische vent om mee te werken. Hij is vriendelijk, enthousiast en weet iedereen 'aan' te zetten. Mocht je twijfelen om Jeff in te schakelen: DOEN! Hij is het absoluut waard.

Kasper Dolk

‍⭐⭐⭐⭐⭐

k heb een aantal maanden een coaching traject bij Jeff gevolgd en ben in deze maanden op een heel andere manier naar "goed" ondernemen gaan kijken.Jeff heeft mij geholpen met het uitdenken van de komende maanden en het concreet maken van de visie, waar ik hem erg dankbaar voor ben.Als je momenteel vast zit in je groei of niet weet welke stappen je kan nemen, helpt Jeff je uit te zoomen, te plannen en houdt hij je accountable. Bedankt Jeff.

Tijn Groenewoud

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Na een succesvol 1-op-1 traject met Jeff ben ik ook aangesloten bij de Mastermind. Jeff heeft een groep met goede, oprechte en erg verschillende ondernemers bij elkaar gebracht waarmee hij hele vette dingen organiseert. Leuke activiteiten, goede sprekers en mooie plekken. Je kan wel stellen dat Jeff passie heeft voor wat hij doet. De momenten dat we samen komen behoren niet alleen tot de hoogtepunten van mijn kwartalen, maar zijn ook enorm waardevol voor zowel business als privé.Ik kijk alweer uit naar het volgende dat je in petto hebt Jeff;)

Sam Roobol

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Werken met Jeff is een slimme zet voor ondernemers die flink willen groeien. Hij is ambitieus, down to earth, pusht je voor meer maar houd het ook haalbaar en behapbaar. De beste partner in crime die ik had kunnen hebben tijdens ons traject. Thanks Jeff!

Michel Mousa

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie stappen gemaakt in mijn business dankzij Jeff zijn Keizer Kwartaal traject. Geeft je wat je nodig heeft en heeft duidelijk verstand van zaken over business. Wat me het meest heeft geholpen is de structuur en de focus op de hefboomtaken. Zeer tevreden over Jeff!

Robbin Vredeveld

‍⭐⭐⭐⭐⭐

Voor orde, richting en structuur moet je bij Jeff zijn. Eerlijke en oprechte feedback. Een logisch- en werkend product-ecosysteem waardoor ik de continuïteit kan bewaren. Één duidelijke doelgroep waar ik mij op moet richten, zodat ik ze kan raken. Daarnaast is Jeff een goede om mee te sparren, denkt kritisch mee en stelt goede vragen die inzicht geven. Een aanrader als je vastloopt of juist opstart. Doen!

Thijs Verlangen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ongeveer een jaar geleden coaching afgenomen bij Jeff en wat ben ik hem daarvoor nu vandaag de dag nog steeds dankbaar! Top gozer, mooi traject, klasse resultaten en nog leuk ook!

Alvinho Alves de Sousa

⭐⭐⭐⭐⭐

Absolute topper. (Sparrings)maatje en coach. Heeft verstand van zaken, bakken ervaring en heel begaan.

WIL JIJ JE BEDRIJF GROEIEN?

IK BEN AL HEEL DRUK, HOEVEEL TIJD GAAT DIT ME KOSTEN?

Ik snap dat je als ondernemer druk bent. We hebben dit traject zo ingericht, dat jij hier maximaal 3-5 uur per week mee bezig bent. En de acties waar jij mee aan de slag gaat, zullen zorgen voor meer leads en klanten.

HOEVEEL BEGELEIDING ONTVANG IK TIJDENS HET TRAJECT?

Whatever it takes. Wij als team staan 6 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons altijd een chatbericht sturen, naast alle andere 1:1 coach sessies die je al krijgt. Onze nummer 1 focus is resultaat, hoeveel begeleiding en werk er ook maar voor nodig is.

KAN IK MET EEN ‘4 HOUR WORK WEEK’ EEN SUCCESVOL BEDRIJF BOUWEN?

Nee, dan moet je ons niet bellen. Wij geloven niet in ‘snel rijk worden’ met een paar uur per week werken. Zelf maken wij ook lange dagen en zijn we gek op ons werk. We werken exclusief met klanten die goed zijn in wat ze doen en hoge werkethos hebben.

WAT IS HET GROOTSTE VOORDEEL VAN JULLIE TRAJECT?

Snelheid. Je kunt op 2 manieren in het leven investeren: met jouw geld of met jouw tijd. Geld wordt iedere dag weer bijgedrukt, maar tijd is schaars en ons waardevolste bezit. Wanneer je bij ons aan de slag gaat met coaching, versnel je de groei van jouw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en 150+ ondernemers geholpen te bereiken wat jij nu wilt bereiken.

WAT VOOR GARANTIE HEB IK?

Bij ons geen loze beloftes. Tijdens het traject verdien je minstens één keer de investering extra terug. En zo niet, begeleiden we je net zo lang totdat het is bereikt.